Thema: Erbij horen

Dit is het landelijke thema wat diverse Dialoogdorpen en -steden dit jaar hebben gekozen.
Alhoewel wij de Dialoogplekken in Eindhoven de keuze geven om een eigen thema te bedenken, zien we dit thema ook op diverse plekken in Eindhoven terugkomen.

Eerder kozen de Dialoogplekken in Eindhoven nav wat er speelt bij hen een thema, de datum en het tijdstip wanneer de Dialoog plaats vindt. Dat is nu ook het geval, alleen worden wel alle Dialogen online gefaciliteerd.

Naast het thema ‘Erbij horen‘ waar je bij de bibliotheek, stichting Circulo, Fontys oa terecht kunt, zijn er ook thema’s als ‘Je eigen opvattingen onderzoeken‘, ‘De Kracht van Positiviteit ‘, ‘De Kracht van Samen‘, De Kracht van Stilte‘.

De lijst met online Dialogen en thema’s worden de komende tijd nog verder aangevuld op de Agenda.

Turning the page
Is het thema wat TU/e heeft voor de Avond van de Dialoog op 18 november a.s.
Meer informatie/aanmelden hiervoor kan ook via de Agenda.

Uitgestelde Dialogen
Dialoogplek Parktheater heeft de thema’s van de Dialogen gekoppeld aan een voorstelling. De voorstellingen en dus ook de Dialogen zijn wegens de huidige omstandigheden uitgesteld. Dialogen met thema’s als ‘Afwijkend Gedrag‘ (ism Dialoogplek GGzE), ‘Klimaatverandering‘ (ism De Stad van Morgen), en ‘Alles komt Goed‘, hou je dus nog te goed.

Dit vind je misschien ook leuk...